duktigt av oss!

vi var ändå ute i en och en halv timme eller vad det blir! fett duktiga vi är;) . gick uppom josse och snacka lite sen röd och blå, där träffa vi kim snacka vi lite där och sen gick vi hem! och ja, allting med bjudningarna har ordnat sig nu och så! :) , så det kommer bli bra till slut får vi hoppas;) ..

snart är det bed time, skola imorgon ju! ha det bra godnatt!

skam skam skam!

jag måste verkligen ge mig själv mer tid så jag bara hinner blogga!! har inte hunnit blogga på hela helgen! . fredag var ganska stressad, plus att jag fick höra en jättetråkig nyhet som fick mig att bara vilja åka hem från skolan och fortsätta sörja. åkte hem till josse, somna och sen var det handbollsträning och sen var det till farmor sen var jhag och josse i gantofta och sa hej, sen stan och sen hem och råsova. lördagen var det träningslägerr hela dagen, så ja,helgen har varit fullsmockad.

och nu är jag genomförkyld i hals och näsa, ont i min rygg. detta med värk i ryggen verkar ha blivit ett symtom på att jag är sjuk nu! får alltid mega ont i ryggen när jag blir sjuk! plus att denna sommaren har varit helt cp! har aldrig i hela mitt liv varit sjuk så ofta som jag blivit nu, men sen å andra sidan har jag heller aldrig tränat å lite som jag gör nu..

men nu bara för man börjar tänka på detta så ska jag gå en runda med Jill och vilken hund ska man ta med.. Puss, Molle eller Tintin? hm, detta blir svårt.. får se vem som ger mig sötaste blicken!

 sen har jag ingen bild på Tintin på denna datan! ;p

bla bla

Nu sitter jag i skolan,. ska skriva klart arbetet om det temat. Vi ska skriva om gruppen från filmen "hata göteborg" blir säkert bra! så får väl sätta igång nu då. men men slänger in ett nyutt inl'ägg ikväll när jag kommit hem från väla!


uppe med tuppen! :)

Godmorgon! har precis gjort mig färdig och bussen går om ca en halvtimme! idag ska vi väl i stort sett bara hålla på med det temat vi gör! :) , jag kan vara helt ärlig och säga att jag förstår inte vitsen med temat. alltså, det är nog hur en grupp liksom fungerar i olika sammanhang plus att när man bildar en grupp så får vi lära oss dom olika stadierna man går igenom.. faktiskt ganska intressant och om jag får säga det så känns det väldigt sant! liksom att det verkligen är så som vi får lära oss. kom på nyss att vi ska kolla på "hata göteborg" idag, där är dom ju en grupp.. sen skulle vi göra ett arbete om den gruppen.

efter skolan idag bär det av till väla med josefin, ska köpa mig några nya byxor, tröjor, klänning och pumps tror jag:), får se vad det blir!

annars, vad ska ni ha för er?


mitt hår:(

ångrar riktigt mycket nu att jag hade löshår i.. jag har tappat sjukt mycket av mitt eget hår! :(, eller så är det bara som det känns kort och tunt eftersom jag hade i löshåret nästan två veckor.. men mitt hår var verkligen inte såhär fult!!! är jätteledsen! ja som vill ha fint hår..

iallafall, tog mig nyss ett bad, tände ljus och läste en bok.. känner mig som en ny människa :) , ska snart ner och göra lite gröt och sen fixa naglarna och sen ska jag sova som en stock! fattar inte varför jag är såhär trött..
är väl för att skolan satt igång och man är seg efter det! wellwell, skriver inte mer idag! men ni får ha det så bra!

Jag och några skottar i gbg!

....

jag känner mig så där tråkig nu igen! men det har faktiskt inte hänt något speciellt just nu som är kul för er att veta.. alltid samma saker... men imorgon blir det shopping med josefin efter skolan! :) mys!

en dålig vana...

just nu gör jag det jag är så bra på.... se klockan springa iväg mot sent och sitta och veta att jag kommer vara som en levande zombie imorgon! menmen, är trött men kan inte sova.. så vad ska man göra åt saken! har varit lite dåligt bloggande idag.. och igår och nästan alltid annars också. men idag har jag ju varit i skolan, sen följde jennifer med mig hem, sen var jag i stallet.. hur underbart som helst att få rida min underbara häst igen! jätte längesen ju! så ska börja ta tag i det nu igen.. och sen ska jag fanimej köpa gymkort på onsdag! måste måste måste bara sätta igång med det igen. sen blir det väl lite shopping nu denna veckan iom att lönen kommer! härligt härligt! men iallafall, nu kom jag av mig.. efter jag och jennifer varit i stallet så kom christian och filip, så kolla vi film.. jennifer hann knappt bara säga hej sen skulle hon hem! så vi kolla iallafall på i am legend! den filmen är feetttt bra! nej nu tror jag nog att jag får hoppa i bingen om jag ska orka med morgon dagen!

ni får ha det så bra! :)

TUMMEN UPP FÖR GÖTEBORG!

har haft en kanonhelg! börja ju med skola i fredags, småettor och sånt, och ja, jag och min sjuka humor blrja ju tänka på pauls roliga sak han sa när vi satt i matan "VI HAL ÖPPNAT EN NY KINALESTULANG, OCH VÅL SPECIALITET Ä LIIIIIS OH CULLLYYYY" hahaha! var faktiskt roligt när han sa det, men jag var ju ensam om att tycka det.. som vanligt! nej men vidare... sen kom josse och hämta mig, resan till göteborg börja.. när vi väl var framme så ville vi ju äta våra kräftor som självklart var djupfrysta! men vi sket i det, vi börja pilla bort all is (tog dock tid och kallt var det), sen öste vi över alla kräftor i en plastkass och sen öste vi jättevarmt vatten på påsen, kräftorna tina iallafall! eller ja nårorlunda.. plus att dom var lite torra och inte alls lika goda som dom brukar vara.. efter att vi ätit så somna vi faktiskt.. redan klockan 21:03 var sista gången jag kolla på klockan innan mina ögon bara dunsa ner!

lördagen blev det ju liseberg, kul där med. åkte nog alla dom som var roliga, och det var dom vi åkte. ja, uppsving, kanonen, balder och bla bla! orkar inte skriva alla.. sen gick vi på gasten, jag satte mig på ryggen på tjejen som gick framför! skällde lite på "spökena" att man inte får hoppa fram så som dom gjorde! haha!
sedan på kvällen blev det till att prova på göteborgs nattliv! blev verkligen en toppenkväll! träffa på skottar(?)! och ja massa göteborgare och faktiskt andra skåningar också! dansa som bara den! ja hade jättekul!
tackar för denna helgen!

imorgon blir det dock skola igen, men jag ska ju inte klaga ännu, har ju ett halvår kvar innan nästa långa lov!

kommer fler bilder sen! (snart)


....

inte alls på humör för att blogga.. ont i hela min kropp! körde av vägen igår! menmenalla klara oss, bara sträckt rygg och nacke men men, kunde ju gått värre! :) ,

GÖTEBORG IMORGON!

GBG FTW!

GÖTEBORG FÖR FAAAAN!!!!!!

orkar jag städa?

hallååååja! :D, har bara varit vaken ca 1 1/2 timme, helt slut sen igår natt!
snart ska jag ner och laaaga mat till mig jonte och daddi , sen hade jag tänkt städa mitt rum., men finns all tid i världen att göra det på torsdag! höhö. ser verkligen ut som ett bombnedslag här inne. hatar egentligen att ha det så. men minst lika jobbigt att städa undan det. men iofs. när man väl satt igång så brukar det gå ganska snabbt.

wellwellm får väl försöka få tummarna ur röven:)

18 årsfest!!


GE MIG 4 OKTOBER NUUUU!!


göteborg, here we come!

nu har jag vaknat, har hunnit få i mig lite mat också! var verkligen helt slut i rutan!
men jag är meeegaglad! Jag och Josse ska till göteborg på fredag! åh, ska bli skitkul! ska bo på lisebergs camping två nätter och sen får vi två dagars åkpass på liseberg! sjukt bra!
så vi åker direkt efter skolan på fredag, josse hämtar upp mig där!

snart ska jag hoppa in i duschen och fixa mig lite, sen kommer jill så ska vi fixa inbjudningskort! feeedt!

ha det bra!

sova!

godnatt eller kanske, ja! jag ska sova nu iallafall! har inte sovit inatt, jag och sassa har skött elden! hörs sen!


min stora kärlek!

jag har en väldigt konstig kärlek till potatis, ja det är sant! ghahah jag ääälskar potatis, det är så sjukt gott! vanlig potatis med jätttemycket brunsås, eller kalla nypotatisar, potatis med dressing, klyftpotatis, hasselbackspotatis, bakpotatis, ja allt! haha!
'från en sak till en annan, josse har fortfarande inte kommit hem, så hon har inte lagt in bilderna så därav har inte jag kunnat få dom, hängernime?
snart kommer suff iallafall, ska bara ta det superlugnt! gick ju hem från jobb idag.. så får softa! :D,

OCH NU SKA JAG KÄKA PIZZA! bilderna kommer nog inte upp ikväll, eftersom jag ska va med suff, så vi har ju lite roligare än att vi behöver sitta vid en data:)  tack för mig för idag! så hörs vi imorgon!

helgen!

sorry! har inte haft tid att skriva:) , jobba igår och direkt efter det blev det utgång,. Så ja, man kan säga att jag är pank nu! drog ner till stan i fredags också och igår. så pengarna har bara sprungit iväg! så idag är man sleden, men jobba några timmar imorse också,. sen börja jag må illa, så jag fick gå hem! 

bilder och sånt kommer ikväll, tror jag! ha det bra!

Nu har jag megalångt hår!

nu har jag så himla jättelångt hår! ner på ryggen, och jag tycker det är megasnyggt! men josse ska göra det tjockare idag, sen blir det frissan på måndag och fixa till det! ska göra lite slingor och sånt.. tror jag skrev det igår?

nej, men nu ska vi se vad som händer ikväll, är inte så peppad på någon fest, utan någon myskväll haha! wellwell! ha det gott!


festplanering!

Hejhej! idag har josse gjort vid sitt hår, det blev såå fint! och när jag satt med henne i salongen så blev jag dösugen på att göra vid mitt hår. så, ja! jag fick tid imorgon 15.30, ska bli skönt att få det fixat.. ska försöka fixa in bild på håret imorse, josse kan fota det med sin kamera så fixar vi det hemma från henne, så får ni se hur jag ser ut med det nya håret! :D,

vid 18.00 ska jag bege mig ner och träna mina tjejer i handbollen, och efter det kommer jill hit så ska vi planera vår efterlängtade 18 års fest, skriva vilka vi vill bjuda, vad vi ska bjuda på, musikanläggning, ja lite allt möjligt! längtar såå sjuuukt mycket!!

wellwell, vi kan höras lite senare!

ledig:d,

Hej! just nu sitter jag hemma hos Josefin! jobbade min sista dag idag! massa hurra till mig:D, när jag kom hem från jobb övningskörde jag lite till oj, köpte lräftor som jag och josse ska mumsa på ikväll, och sen till humlemölla och sen hem till Josse, det går faktiskt jättebra för mig!

nu ska jag och josse snart hämta sassa, josse ska sätta i löshår på henne! blir säkert helnice! sen ska tränar-tintin och tränar-josse iväg och träna girlsen! snart cup brudar! och snart sätter serien också igång! ska bli så kul att få vara med i början på serien och få fälja tjejerna.
wellwell, vad ska ni själva hitta på idag?!

coldplay<3



tänkte bara tipsa om denna låten:D, äääälska coldplay <3<3<3

statistikhöjning!

vad kul!min statistik har höjts lite grand idag! vad kan jag ha skrivit som kan ha gjort detta?!  haha! , iallafall, gick jättebra på jobb idag. dock lite drygt så jag ställde mig och baka.. blev "kladdmuffins" helt ok goda faktiskt.
iallafall sista dagen på jobb imorgon ååååh, ska bli så skönt! sen börjar ju skolan igen dock. men det ska som sagt bli lite kul! haha!
nej är tom på ord känner jag! vi hörs imorgon igen!

"flytta-hemifrån-ryck" ?

jag är så duktig! skulle egentligen bara göra vårrullar, men så såg jag att diskmaskinen behövde tömmas och smutsig disk låg i vasken, så PANG! så börja jag tömma diskmaskinen och ställa in det smutsiga och sen börja jag helt plötsligt göra rent i vasken och sen slänga soporna och göra rent i det skåpet herremingud vad jag känner mig duktig nu! ska nog börja vara så duktig alltid! haha kanske! nej men fick sånt ryck, "vill-flytta-hemifrån-ryck" och när jag får det så börjar jag alltid städa! konstigt nog så tycker jag att det är liiiite kul! inte att städa mitt eget rum, men typ andras. ja, jag är kanske konstig! nu ska jag fortsätta med mina vårrullar! fritösen är inte som den ska så´jag får steka dom och dom var genomfrösta innan,. så det tar sin tid!

Hörs efter jag jobbat! börjar ju om en timme dock!

mera jobb!

hejsan! sitter och kollar tv, ska snart hoppa in i duschen och så, jobb mellan 14-21. kan ju säga att jag trivs ju på mitt jobb så. men vill  ha mer action och inte göra samma sak i så många timmar! förhoppningsvis skaffar jag mig ett roligare jobb till nästa sommar!
men sista jobbedagen imorgon, så känns ganska skönt! sen har man lov en vecka, och sen sätter skolan igång igen! ska faktiskt bli ganska skönt att sätta igång med skolan igen, tycker man iallafall till en början sen börjar man redan räkna ner till nästa sommarlov! vilket då blir mitt sista sommarlov.. detta skulle egentligen varit det, men dumma jag tog ju sabbatsår.

wellwell, nu ska jag väl börja göra vid mig.. sen när jag har köpt en kamera så lovar jag att slänga upp bilder varje dag!
det dumma är att jag köpte en mobil med 5 megapixlar men jag kan inte lägga in bilder på datan! jättetråkigt.. men men, får använda mig av alla gamla bilder istället så länge.
(jag bara nyser hela tiden)!


tosig!

jag hatar när folk lämnar kommentarer som "hoppas du mår bra" eller som "ha en bra dag" jag känner inte ens personerna?! dom skickar bara runt såna jävla kommentarer för att synas och få sin blogg läst! men såhär är det, att dom som skickar runt såna kommentarer endast skickar såna för att deras bloggar är jättedåliga och måste leta läsare! och såhär är det, jag har redan bloggar jag läser, och jag vill inte läsa fler! för jag bryr mig inte så mycket om personers liv som jag inte känner! ska ni kommentera så skriv något kul....

wellwell, nu ska jag iallafall kolla klart på tenascious D och sen ska jag ta en powernap.har jobbat idag..
så hörs senare, då är jag på bättre humör också!

65-års kalas!

tjenne! har inte haft tillgång till data igår eller så. min bror har börjat använda min bärbara nu till något spel han och offer fått dille på!
har inget intressant att skriva som vanligt.. ska snart fixa till mig för jag ska på 65-års kalas hos farmor ikväll! ska bli skoj!

burberry!

om jag får välja en parfym som är min absoluta favorit så måste jag säga burberry, åh! den luktar så fantastiskt gott!
använder den varje dag! :D,
men iallafall,. nu har jag gjort vid mig för att snart bege mig hem till mormor där jag, mamma, min syster och mormor ska ha en liten tjejkväll och käka kräftor och räkor och avocado, mums!
slänger in ett inlägg när jag kommit hem! :) .
puss/ tintin

se upp på vägarna!!

min bror springer runt här nu lite halv irriterad, hm. vet faktist inte varför, men tror det handla om att han ska någonting med sitt kontokort eller vad det är och måste ha med legitimation, men han har ju sitt körkort?! nej jag vet faktiskt inte..

jag har iallafall precis varit ute och övningskört, det går faktiskt sjukt bra! körde bort till affären med mamma och mormor sen lämna vi lilleman hos syrran och sen skulle jag öva dragläge i backar, det var bara en gång jag itne klara det, eller jo jag klara det, men gjorde ändå fel så det lukta typ bara bränt! =/ , men sen klara jag det galant när mamma hade lärt mig knepet! älskar att köra, tycker det är skitkul! längtar bara tills man har körkortet i näven och bara kan köra när man känner för det utan någon som ska rätta en och sitta med handen på handbromsen hela tiden, för det är irriterande, men å andra sidan, jag hade väl gjort likadant! :)

nog om det, ska hoppa in i duschen snart, sen kommer väl sandra någon gång runt sex tiden plus att jag ska som sagt träna tjejerna i handbollen!
allt för mig! hörs ikväll!

träning träning

nu känner jag mig på lite bättre humör, faktiskt!
ikväll ska jag träna tjejerna i handboll, kommer nog bli kul, för nu har dom bara sprungit i skogen ett bra tag, så lite omväxling! så mina planer är att vi bara ska ha en rolig träning idag med lite spel och lekar och så, det behöver dom faktiskt för dom har varit så duktiga på skogsträningarna. och jag är själv sugen på ett träningspass, men det är som såhär att jag är genom förkyld och har småsymtom på den sjukan jag fick för ett tag sedan när det blev raka vägen till sjukhuset, njurbäcken inflammation. så bäst att inte riskera något utan istället bara ta det sjukt lugnt och bli frisk! har ju bara två veckor kvar på jobb så ja.

annars, vad ska ni själva göra i detta urtråkiga väder?!


god morgon!

nyss vaknat typ. därför inte för mycket att skrikva, plus jag är på dåligt humör..

brända popcorn=(

guu, jag såg ingenting på filmen denna gången heller. datan är ju igång och mobilen går varm på sms! plus att jag ringde och snacka lite med Klas, pratar inte så himla jätteofta med honom mer, men vi bestämde iallafall för att ses snart någon dag! :). sen smsa pada och berätta att deras ström gått, var bara tvungen att lägga av ett litet skratt då, eftersom han bor mitt i ingenstans, eller ja Kvidinge.. det är mindre än Åstorp så jag kan kalla det för "ute i ingenstans". sen snackar jag med Maijko på msn nu, lite avundsjuk på att han är utomlands och har det gott.. Jävla väder vi har råkat ut för, men när solen väl kommer tillbaka så kommer det vara mycket skönare, luften kommer inte vara så sjukt torr och ovädret kommer inte hänga i luften. Är sugen på en sån mysig grill/fest kväll igen, älskar såna kvällar!

wellwell, om man skulle ta och välja ut en film man ska se, jag gjorde ju popcprn, men jag kan inte göra popcorn kom jag på då, minns inte sist jag gjorde det, UTAN att bränna dom.. jobbigt! :)
men iallafall, godnatt på er!

trolltider för hela slanten!

skulle ju se trolltider innan jag tog min power nap. men jag stängde av den och bara somna på dirren! :d,
sov ända till lite över 19, helt slut i rutan, men kommer dock inte kunna somna ikväll ju.. så någon som vet vad som händer idag?! för jag känner verkligen inte för att inte göra någonting alls! wellwell, jill kunde heller inte idag, och eftersom att jag i stort sett vakna när hon skulle kommit så kändes det inte vidare lönt.. plus att klockan skulle blivit för mycket och hon ska ju jobba imorgon!

men men, nu ska jag kolla runt lite på internet här va:D, ha det!

-

känns som varje gång jag bloggar så känns det som att jag skriver samma saker om och om igen... men ja, har iallafall jobbat idag, tänkte ta en liten power nap nu, sen ska jag träffa jill ikväll och planera vår 18 års fest, kulkul!!

får uppdatera lite senare idag! orkar verkligen inte nu!


ingenting

ska träffa josse sen! haha, så konstigt egentligen, för jag sa till mamma och pappa innan bara "ja, det känns konstigt att jag inte ska träffa josse idag, jag gör ju det alltid!" så fortsatte vi snacka om josse och börja skämta om henne och pappa och bla bla bla, haha! sen ringer hon så fråga hon om hon skulle komma hit sen, och självklart, mitt hem är hennes hem så är dt minsann:) och ja, tvärtom. haha, ja ni fattar.. nu funderar jag på att duscha.. fattar fortfarande inte riktigt att jag är hemma vid denna tiden en fredagkväll! det finns liksom inte i min värld haha! wellwell, snacka lite med maijko innan! han är i montenegro den jävlen, han kommer inte hem förrän skolan börjar, och man saknar ju faktiskt han lite!! haha! nej nu ska jag dra! synes!

tråkig fredag!

de syns verkligen på min besöks statistik att min blogg legat nere ett tag! synd, för nu sätter jag ju igång igen!
Tälta ju inatt, det var skoj! drog hem vid typ ett halv två två eller vad klockan var på eftermiddagen, sen direkt hem och dra på sig bikinin och steka lite!! syns verkligen resultat på min kropp vill jag lova! har faktiskt fått väldigt mycket färg:d, tycker jag iallafall!!
sen nu ikväll ska jag typ bara städa rummet och ta det lugnt, för imorgon blir det en hård kväll! haha, nej men jag ska ha kräftskiva här med några kompisar. ska bli kul att se hur många som käkar kräftor! hit intills låter det som om alla gör det.. wellwell, nog skrivet nu! ska sätta igång med mitt rum som ser ut som f a n. tack för mig!

RSS 2.0