- ?

tjenne igen! :D, sitter fortfarande här i sängen och glor... tog mig nyss en dusch iallafall och raka ben och allt.. känns skönt nu! :d, haha!

kollar lite halvt om halvt på sorority boys, svårt att stava.. varför ha ett så konstigt namn på en film? men den är ganska rolig iallafall!
imorgon är det jobb igen 14-21, gah. jag som tyckte det var kul att jobba innan! och ryggen har antagligen redan tagit stryk,.. denna sommaren blir lång!


old pic. 05


wellwell

såja, doktorn hittade ingenting på mig.. var väl bara fel på ryggen.. men tycker ändå dom kunde get tmig något så det inte gör så ont inatt igen! wellwell,, finns kanske inte så mycket man kan göra. jag får väl knarka ipren, inte mer med det:D,

wellwell, försöker få hit maijko, haha! hörs senare igen.

farbror doktor!

goddag! klockan är nu två. om ca en och en halvtimme ska jag bege mig till doktorn.. hatar doktorer och sånt... det är inte kul haha!

annars idag har jag bara jobbat.. gick sådär med tanke på ryggen, la och böla typ en timme inatt för jag hade så sjukt ont.. det är liksom nere vid njurarna det gör ont och jag vet inte vad det är! så mamma fick massera mig och sånt.. sen gick det över lite, jo jag tog en ipren också, så det blev bättre!

men nej, nu ska jag se tv lite och sånt.. hörs senare när jag varit hos doktorn!

moahha

hej nykter hej jag!


...

tjenne! är med josse nu och kollar film. happy feet. Han är bara för söööt!
känns ganska hemskt egentligen att vi bara fångar djur utan att dom egentligen fattar varför!
människor är kanske ibland ganska hemska trots allt!

bilder?

jag vet att jag har lovat er bilder, men ska jag vara helt ärlig så har jag inte fotat någonting!
har helt glömt bort det.
wellwell, helgen har iallafall varit helt ok.
fredags var jag ju med allt och alla och ingen alls typ! haha, och igår var jag först med josse och rocky och sen hemma hos malin och förfesta med johnny, amanda, markus, isuf, josse, rocky och malin. wiktor var också där men inte där jag var iallafall!
efter malin så gick vi till byn då, jag och amanda och josse och johnny åkte karusell haha.
så i den ena karusellen så var där två polacker som skulle åka, dom var megaläskiga, eller iallafall den ena, han stod sidan om mig i karusellen och höll på att hålla om mig och tog på mig och sånt. så jag med mina stora trut kunde ju inte hålla tyst där. blev så arg, och dom knäppte upp sina bälten mitt i när karusellen fortfarande var igång. Ibland undrar man om folk har alla höns hemma?! haha!
efter kvällen hade gått och josse och rocky hade dragit hem, så stod jag där igen haha, hitta jill och dom så satt med dom ett tag, och sen satte jag mig med maijko och hans vänner och sen med sabbe och jonte (min bror och hans ex).
satt med det gänget, sen skulle vi gå någonstans och då träffa jag på min syrras pojkvän offer och han hade sina göteborgar vänner här. så drog vi hem till mig och bada och spela in videor och sånt haha! skitkul! sen drog vi hem till offer och spela nintendo wii! och jag ägde ut alla i bowling! allt för mig. detta blev ett långt inlägg. Tror sabina har bilder som jag kan låna av henne! haha!


förfest!

sitter hos josse nu ska snart till malin och förfesta, sen blir det som sagt byn igen. ha en trevlig kväll allihopa!

torparedag 1.

första dagen avklarad, hade faktiskt jättekul igår. var med typ allt och alla! roligast då ju!
men idag ska josse vara med iallafall, för hon åkte in till stan igår. jag bara "jahaja", haha, men jag hade kul ändå! 
 
snart kommer josse och rocky hem till mig, så ska vi gå ner en sväng till marknaden sen ska jag snabbt till stallet och mocka och sen hem till josse och börja smådricka och sen hem till malin på förfest innan vi drar oss ner till byn!


i'm confused!

puss nya lekkompis!

hämtar hem den nya hunden på tisdag! JAG BLEV ÖVERLYCKLIG! EN TILL GOLDEN RETRIVER I HUSET, KAN LIVET BLI BÄTTRE? HAHAHAHA!

såhär glad kommer puss bli!

godmorgon!

ja, det är faktiskt fortfarande godmorgon, ända fram till iallafall halv tre.
jag har faktiskt lyckats sova som en stock trots josses snarkande! men hon har ju inte snarkat så jättemycket. tror jag!

Idag är det första dagen på torparedagarna i åstorp. sa någon fest eller?! jaaadå!
och jag vet inte vilka som ska dit där.. för just nu sitter jag och funderar på en sak om han har sagt det eller om jag har drömt att filip skrev på msn att dom inte skulle till DK! hm, förvirrad? jadå!
Så denna helgen kommer nog min blogg fyllas med väldigt roliga bilder I hope!

Vad ska ni själva ha för er i helgen? ! :)


göööh

men å andra sidan heter jag tintin!

öhhhm

alltså, ööööhm. jag är amber!

en tanke! :) åt er alla

jag är med josse nu! intressant va? näe! inte så... hon ligger och tuggar på naglarna och jag pillar på dessa tangenterna..,. ja, det kan ni också anteckna. nej jag har inte så himla mycket att säga om jag ska vara ärlig.. vi kollar på film också, the last kiss idag igen, jag ville få josse att må lika dåligt som jag gjorde igår. snäll kompis jag är va? ja, alltid jag är bäst.. pallar inte er, hejdå! ösgan, skriv i don blogg eftersom den nu är så mycket finare än min!

tittut! har ni tänkt så långt som att det betyder TITT UT! som titt ut genom spegeln!?! jag har! mohahaha!

en lååång, kort dag! moah

jaha, träffa stoffe innan, så gick vi upp till stallet. men ta död på mig, gör det! haha! liiiide jobbigt alltså. och han värsta powerwalka! nej, ett bevis på vem som behöver ut och röra på sig mer! alldeles riktigt! JAG!
sen mötte vi upp josse på hemvägen och gick hit här och dega i min säng.

ska träffa stoffe sen igen! nicenice, han har man alltid kul med haha! han är rolig, och jag är roligare! haha nej skoja! jag 'är lite trött trots min otroligt långa och sköna nattsömn! öh say what?! .

Nej hörs senare! jag bara yrar nu! byebye

Stoffe und tintin!

 

torsdag?

Redan torsdag! jag låg i sängen innan när jag precis vaknade och tänkte, herregud, inte är det torsdag idag? haha. liksom fredag imorgon och jag har inte fixat med någonting! måste köpa något att dricka och snacka med folk osv.. har inte gjort någonting... typiskt mig!

Nej idag händer heller inget speciellt.. ska kanske träffa stoffe lite senare idag, snacka massa goja om allt och ingenting! och så ska jag till stallet. 
 
Vad ska ni ha för er i helgen då?


NEJ MINSANN!!!!!

osCar ska inte få ha finare blogg än mig! IKKEEE!!!!   osCar!

...

tjenne! detta har varit en icke bra bloggdag. Vaknade tjugo i två, gick hem från josse på dirren, kolla almanackan när jag böärja jobba, stod två, panik! ringde dit, emma jobba så jag duscha snabbt sen joina jag henne och fick veta att jag började halv fyra! sen gick kvällen ganska fort. kolla upp vilka jag kommer jobba med i sommar! alltid någon av emma eller kim! kommer bli så jävla kul! :d, nej nu ska jag se klart filmen, kollar på the last kiss!


tvivel! :D,

var i stallet innan, red en snabbis i paddocken och sen gick jag och satte mig på klintan och mötte upp josse, satt och snacka massa och sånt. Sedan gick vi hem, så gjorde jag korv, ris och grönpepparsås. det blev faktiskt jättegott!

är sugen på att springa en runda faktiskt! hade varit riktigt skönt, eller gå en runda i skogen.. men hm! inte lätt sånt här alltså! :) ,
ska ju köpa gymkort och sånt snart någon dag! så då har man kanske inte så bråttom med att träna nu? haha! nej måste sätta igång och röra mig så jag pallar med när vi ska börja träna laget!

hörs senare!


ingenting..

tjenna, gårdagen tillbringa jag i helsingborg med josse, filip och fredde. Vi kollar på 40 years old virgin och sen gick vi och la oss! eller ja, la och snacka till typ fem sen somna vi!

Idag händer inget speciellt, jag ska till stallet senare när någon kommer hem och kan köra mig. Det suger som fan att man inte är 18 år och har körkort! haha!

nej ha det bra !

höhö=/

ja, jag har fortfarande inte lagt mig för att sova ännu, ska göra det snart. eller kanske inte, vet inte. haha! beslutsångest, ska antagligen till helsingborg till filip med josse idag lutar det nog åt. Kolla film och bara slappa!

vad ska ni själva göra? :)

det skulle inte skada..

det skulle ju verkligen inte suttit fel med en liten power nap! somnade inte förrän lite efter tre inatt och gick upp halv sju! inte roligt vill jag lova. helst att jag skulle vara barnvakt också så jag kunde ju inte sova heller..

ska nog ta mig en sådan. sen får vi se vad som händer ikväll, pallar verkligen inte bara sitta hemma, vill typ kolla film eller något med några st. får höra med Josseflån vad hon vill! sen bestämde jag nog med Maijko i lördags också att vi skulle gå i skogen idag, men ja. inte så värst kul väder! förresten, igår vid elva tiden skulle jag och josse gå en runda, vi var hemma igen halv ett! lagom kul, gå i en och en halvtimme :D, haha men det var faktiskt skönt!

nej nu ska jag sova lite! återkommmeeer senare:D,


you better die young!

sitter här i sängen och är riktigt trött! ska snart sova tror jag, men känner ändå för att hitta på något. Ska vara barnvakt imorgon åt min systers barn, mysmys! ska lämna han på dagis klockan ett, efter det stannar jag nog kvar i lägenheten ett tag.

jag har faktiskt samlat på mig lite bilder, lägger upp imorgno, sånna gamla minnen bilder, men ni kan få höra en riktigt bra jävla låt istället:D,


helgen!

hm, sorry. blev en väldigt dålig uppdatering igår, vaknade klockan ett och sen skulle jag direkt hem till Josse i stan. Tog tåget 14.02, helt lökig! haha! men skit i det, det var dagen efter midsommar, då får man se ut så! men satt hemma hos henne och bara kolla tv och tog det jättelugnt! riktigt skönt, vid fem tiden var det bara till att sätta igång och duscha och göra vid sig, för då skulle man till Klas och fira Rocky som fyllde 18! hade jättekul, sen bar det hem till Filip på Sofieberg, hade trevligt där med, så stack Josse och Rocky hem till Josse, men lika kul hade jag ändå! haha!
Så var det bara jag, filip, fredde, danne och oscar kvar sen kom där ett gäng till, men då hade jag nog nästintill gått in och lagt mig. men alla andra jävlar sluta nog festa vid sju tiden imorse, då jag sov som en stock!

Ikväll ska jag jobba, 15.30-21.00, goa pengar! men hade varit skönt att bara vara hemma och ta det lugnt idag, men fan! vem tackar nej till pengar liksom!? inte jag iallafall!

nej nu ska jag göra annat! hörs ikväll!

DEN 18-ÅRIGA ROCKY!

GLAD MIDSOMMAR!

jodå, visst hann man slänga in ett litet inlägg! har städat färdigt överallt nu! kan bara inte klockan gå snabbare? hatar när tiden går såhär sakta när man väntar på något kul.. men snart kommer josse och då livar väl hon upp det lite, tar oss kanske något gott att dricka också, who knows!

Har fått massa glad midsommar sms idag! tackar så mycket och jag önskar alla detsamma! (på denna soliga dag:S)

sleep tight!

Maijko kom nyss och hämta upp mig, så körde vi en runda, sen hem igen! kul att få träffa någon iallafall, då kan jag sova med lite gott samvete, om man nu kan säga så!

snart ska man upp och fixa och dona inför morgondagen! hinner nog inte blogga så jättemycket under dagen, men jag lovar att jag ska slänga upp en "dagens outfit" för er!


händer?

jag har fan inte haft en såhär dryg kväll på mycket mycket länge! det brukar alltid hända någonting iallafall! önskar att jag vore megatrött så jag bara somna på kuppen! men nu är det ju inte så.
vill festa! vill va med josse och rocky! haha! antingen med min kusin och hans vänner eller bara glo film med josse och rocky! haha! no life! jag är cp just nu känns det som! pallar ente! ja, hörs imorgon!

snyggful , eller snygg?

hm, ena dagen har man megamånga läsare, nästa ingen! haha. not good!
vet inte vad jag ska skriva för att behålla er, eftersom jag bara jobbat idag och inte gjort något speciellt så har jag inget kul att skriva, och imorgon ska jag bara städa och fixa här hemma, så ingen kul dag imorgon heller, eller jo på kvällen såklart!

sitter och kollar på filmen "Lets go to prison" kan aldrig komma underfund med om jag tycker att Dax Shephard är snygg eller ful eller kanske snyggful! från vissa vinklar är han mega snygg och från vissa jätteful, detta är inte lätt alltså, vad tycker ni?
Hittade bara bild på han med massa tjejer, så det fick bli denna.


soon work!

om 20 minuter beger jag mig till jobb! känns inte alls kul! vill göra något annat, och när jag kommer hem ska jag hjälpa mamma med tårtorna!
Idag får jag min delegation så idag ska jag ge mediciner m.m, kul faktiskt! kommer känna mig mer som en som jobbar där än som en praktikant, för det gör man när man inte får lov att ge medicin!

Nej ni får ha det gott så hörs vi ikväll! :D,

midsommar planering!

tja! idag råkade jag faktiskt sova till halv två, skulle det inte varit för att jag skulle till stallet hade jag säkerligen fortfarande sovit! haha, men nu har jag iallafall hunnit vara i stallet plus att jag hunnit klippa gräsmattan inför imorgon, även om vi inte kommer vara där så hima jättemycket!
Jag ska nämligen ha lite folk här hemma imorgon, några från min skola! ska bli jättenice får man hoppas haha!

kan skriva upp dom här:

- Elg
- Pelli
- Maijko
- Klas
- Hampus
- Robin
- Josefin

Inte så jättemånga, men det ska bli mysigt, sen förhoppningsvis så ska vi vidare på en annan fest här jag bor!

Vad har ni för planer inför imorgon?


jobb=sova! :D,

tjena! nyss slutat jobba och känner mig helt död, ska ta en liten power nap nu snart så man är pigg ikväll. Sverige-Ryssland ikväll också ju, vilka tror ni vinner?

men ja, har väl inget kul att berätta för tillfället, har hänt desto mer till ikväll någon gång!

kul att så många läser min blogg förresten! ni får ju gärna slänga in en kommentar så jag vet vilka ni är! hehe!
Bilden är på mig och min bästa vän Josefin!

blondin!? eh ja!

ännu ett inlägg, borde verkligen sova nu, eftersom jag börjar ju jobba klockan 7 imorgon och slutar kl. 14!
fattar inte vad som hänt med mig! skulle detta varit för någon månad sen skulle jag fått ångest klockan 22 för att jag inte sov! haha, och nu börjar klockan närma sig halv tolv! ibland undrar man ju om man är riktigt frisk!

Idag har jag lyckats göra TVÅ korkade saker, josses mobil ringde så då vibrera det ju! och jag som ni kanske vet är blond, började slå och ha mig då jag trodde jag hade en mygga eller en geting runt mig! haha, så tar josse upp sin mobil och svarar, nog dum jag kände mig då!
Den andra saken var ju att jag tog nyss clearasil i huvudet för jag har typ börjat få såna småfinnar! uuh! hata! haha, så jag tog det med en sån padd, efter det börjar jag pilla mig i ögat, AJAJAJ! haha! svider lite fortfarande!
Men ja, blondiner! vad mer kan man säga!?

nej, nu ska man tänka på refrängen och ta och lägga sig, (man kan väl säga så?).
Godnatt på er allihopa!
har en tuff och rolig dag framför mig imorgon, först jobb och sen en annan sak! :) , ni får vara nyfikna!

djävulen bär prada!

Hejhej!

fick alla rätt på delegationsprovet, är man bäst eller? jadå! :D,

nyss varit i skogen med josse, mysmys, brukar gå halva slingan, sätter oss, snackar skit och går tillbaka samma väg vi kom från! äkta tintin-josse stil! annars brukar vi ju ha med oss Maijko! men icke idag, han skulle med men blev inte riktigt så!

nej nu ska jag se djävulen bär prada med josefin! ha det gott!

godnatt!

har haft väldigt många läsare idag trots att jag inte pingat, kanske är medlem på någon sida där det pingar själv? ja ingen aning! haha.

Josse var här innan, fick en present av henne haha, en handduk med en gris på, man tackar! haha! hade på mig sån mask så hon inte kunde smitta mig med sin halsfluss, får hoppas att jag överlever detta nu! sedan käka vi chips och kollade tv och snacka skit. Kom på världens bästa idé, hoppas detta blir av nu.

Imorgon blir det introduktions möte med jobb, gahgah, börjar halv nio och slutar halv fyra, kul att spendera en lov dag va? annars imorgon lär det väl inte hända något speciellt.. slappa, träffar säkerligen någon kompis också! haha, brukar väl bli så!

Nej nu ska jag snart hoppa i bingen. ni får ha det så bra, så hörs vi imorgon kväll!

(fräsch bild va?) haha!

blabla

är med josse nu! :) , ska bara slappa, käka chips och snacka goja! har världens bästa idé- mohaha!

känner mig duktig som uppdaterat såhär mycket idag!

fler läsare!

få fler läsare till din blogg!


kanske ska bli en pingvin!?

ska skriva ett lite mer meningsfullt inlägg nu, vad man då bör skriva har jag ingen aning om.
jag vill inte tråka ut er och bara dra upp massa av det som tynger mig just nu. så, får väl komma på något annat!

Sitter och kollar på Happy feet! fan vad det hade varit kul att vara pingvin hahha! om det nu är så som det är i filmen! isf hade jag velat vara dom små pingvinerna, dom är coolast!
får väl satsa på att bli en "minipingvin" efter döden! haha!


LG ku990 "viewty"

tja! sitter och kollar mobiler, ska beställa en ny, vad sägs om denna ? någon som har denna spom kan säga om den är bra! ?


bjkl

tråk som faaan!

ännu en lyckad kväll!

Blev en himla lyckad kväll igår, först studentfest hos Johnny , mycket trevligt och tack för all god mat och dryck! :) ,
Vid elva tiden tog vi tåget till Helsingborg. Träffa på massa folk bara på tåget, då kan nu ju tänka er hur det väl var i stan?! haha! Väl i stan begav jag och josse oss självklart mot Steakhouse, (alltid stekis) haha, dansa och skaka loss utav bara den! efter någon timme där ville vi till Crom, så vi gick dit, där dansade vi ännu mer och träffa på ännu mer kul folk.
Så ja, jag tackar alla för en dunderbra kväll! och ja, kvällen slutade samma som förra helgen, dvs att jag hade stämplat mig själv i hela nyllet, så jag såg hemsk ut.

Ikväll blir det fotbollskväll hos Jill plus att jag och josefin ska vara fyllechaffis till mamma, (låter hemskt med fyllechaffis).
Men ja, nu ska jag och josse snart iväg och handla mat.

Lovade ju er en dagens outfit igår. Här har ni den:

Klänning: Zara
Strumpebyxor: OJ (haha)


student och utgång!

Blev en väldigt dålig uppdatering igår, men sov verkligen bort hela dagen, sen hade jag lovat jag skulle träffa min syster, och när jag var där ringde josse och fråga om jag ville träffa henne, maijko och ola, så det blev ett ja där. sen när jag kom hem var klockan typ elva, och då hade jag lovat josse att vi skulle se film. så, dagen bara sprang iväg eller vad man ska säga.

Men ja, när jag var i Gt i förrgår hade jag jättekul iallafall! blev ju en väldig impuls att vi skulle in där, men det blev ändå lyckat!
 
Och ikväll kan det bara bli än mer lyckat, ska hem till Johnny och fira att han tagit studenten, ska bli jättetrevligt faktiskt, och sen blir det självklart utgång, jag får ju inte bryta mitt mönster! jag är utfattig pga att jag är så lätt att övertala om att jag ska med till stan, så har nog varit där varje helg nu sen jag minns inte när. Men jag har aldrig haft en tråkig helg på länge iallafall! haha! det är ju det som är poängen!

nej nu ska jag upp till stallet och rida, sen hem och fixa till mig,. Har ett jätteproblem, vad kan man ha på sig när det ser ut såhär utanför? molnigt, regnar i mellanåt och ja, inte varmt? och det är student man ska på?!    (om jag hinner slänger jag upp en dagens outfit, annars kommer den säkert imorgon! )


Gt! ;)

då blir det fest i Gantofta idag igen! heja Gt! hahha skoja!
men ska ta tåget om typ en halvtimme, så får packa ner dom sista sakerna nu! men ni får ha det bra sålänge bloggen! mohaha!

redan onsdag!

jaha, då har man redan haft en veckan sommarlov, tiden verkligen bara springer iväg.

ja, igår blev det väla med Josefin, hon införskaffa sig en två eller tre tunikor och ett par skor. Jag själv köpte inget, fattig student ni vet! haha..
När vi var på Väla så kom vi på att vi kan ju inte kolla på fotbollen själva så jag ringde Robin och efter det tog vi oss till the big city Gantofta. Där finns verkligen ingenting haha! men ja, satt vi där och drack och glodde fotbollen! riktigt trevligt.
Somnade väl vid typ fyra inatt så känner mig lite halvt död idag, men fan bara sommarlov en gång om året! haha, det kan man ju inte sova bort.

Och ja, idag ska jag träffa Josse ikväll (som vanligt) och så ska hon antagligen färga mitt hår hoppas jag på. Ja, vi ska till stallet också!

Ha det bra folket, så hörs vi kanske senare!


tjenne!

Nu ska jag till väla med josse, hann visst inte skriva mer än såhär! ha det gott! pusshaj!


bad på råå!

Det hände faktiskt något ikväll! josse panikringde mig när jag var i stallet och bad och böna om att jag skulle med Maijko, Klas och rocky och josse och bada på Råå, så det blev en stressridning idag! men det var mys på råå iallafall, efter det hörde vi på polisradion att det var inbrott i bowlinghallens källare eller vad det var, så det var plattan i botten och åkte dit för att kolla. Sedan fatta inte jag så mycket mer, så det blev Mc donalds, kul hade vi även där!

efter det körde vi hem rocky, sedan körde vi hem Klasse och sedan åkte jag Maijko och josse till perslund här i åstorp och satt och typ snacka eller något.
När man är med dom killarna kan man alltid räkna med att ha kul! ja, med josse med men henne är jag alltid med! haha!

Nej nu ska jag och josse kolla wallander och snacka skit! ha det gott!


tråk.

råkade somna till i tre och en halv timme innan, var så grymt trött. Inte sovit sådär jättebra inatt,. Sen skulle man ju som sagt upp redan vid 8.

jaha, klänningen jag fick av mamma var jättefin. lägger upp bild nu någon dag, pallar inte lägga in bilder och sånt just nu på datan och då måste jag ha mammas data.
 
snart ska jag till stallet hoppas jag, när pappa kommer hem! ha det bra folks!

procapita!

nu har jag lärt mig hur man hanterar dataprogrammet procapita, det var inte så värst svårt faktiskt!
satt med en tjej som heter Emma, och när vi skulle öva oss på att skriva in texter där så drev vi lite för mycket. Men nästa personer som går in på testman kommer nog få sig ett gott skratt iallafall!

Vad som mer ska hända idag är inte helt bestämt ännu. Jag vet iallafall att jag ska rida och lite så.
Det är ju inte så jättefint väder idag som det nu varit några dagar.
wellwell, nu ska jag väl försöka hitta på något att göra. Mamma ringde nyss och hon hade visst hittat en jättesöt klänning till mig. man tackar! ska försöka lägga in bild på den sen när jag fått den. Om den nu är så himla fin som hon säger! (haha).



shit..

vad tiden går snabbt! sitter och kollar på madagaskar och snackar med lite trevligt folk på msn!
ska nog snart sova så man inte är helt död imorgon, vill ligga och steka lite om det går pga min solbränna!

men ja, ögonen håller på att slockna, ska möta upp fille utanför kommunhuset imorgon! hoppas nu man kan sova något inatt och inte dör av värme haha! hör ni inte från mig imorgon så har ni anledningen där!

ha det gott alla!

beachhandboll!

Idag spelade tjejerna beachhandboll, gick kanske inte så jättebra men dom var faktiskt väldigt duktiga ändå, megavarmt att spela i sand ju! men dom klara det!

annars ikväll händer ingenting, faktiskt lite skönt, men ja...
ska på något möte imorgon med sommarjobbet om dataprogrammet dom använder när dom skriver ner vad som hänt osv.

annars, vad har ni hittat på i helgen?


stekaradag!

tjenne, sitter i skolan nu med sandra, har nyss gjort prov. Får väl hoppas att det gick bra!
resten av klassen kommer vid tio så då skulle allihopa hitta på något kul, vet dock inte vad för det håller våra lärare hemligt för oss:o, det enda vi vet är att vi ska käka någonstans, myyys!

idag har jag på mig riktiga stekarkläder! haha.
just nu en hoodtröja, en t-shirt och ett par slappe byxor. om det slutar blåsa sen när vi går ut så blir det schortsen och min wuunderbara t-shirt! haha!

uppdaterar mer senare idag!

städat!

jag fick ett sånt där inget-att-göra-ryck nu på kvällen! tycker alltid bäst om att städa på kvällen när det inte finns något annat att göra.

denna kvällen har varit sjukt jävla seg, satt och plugag först, har ju mitt sista prov imorgon då, om matspjälkningen, hm wiiee!? nej! megasvårt. man ska förklara var all mat tar vägen och vad som händer på alla ställen maten kommer. ja, och vad det finns i den syran som bryter ner det och vad varje sak i den syran har för uppgift! hängde ni med? för det gjort knappt jag.

nej snart läggdags, sov gott folks! godnatt!

image3


älska sommar!

äntligen känns det verkligen som sommar, så sjukt härligt!

image1Kan berätta lite om mig själv,
Heter Tintin Becker, vilket ni kanske förstått. Jag är 17 år men fyller 18 nu i oktober, härligt härligt!
Tog slut med mitt ex för ca. en månad sedan efter 2.5 år, men det känns faktiskt väldigt bra.
Jag går omvårdnad inr. ambulans och räddningstjänst, en kul linje faktiskt. går dock bara ettan för jag hade ett sabbatsår efter nian, visste inte alls vad jag ville gå.
men nog om det!

I helgen var det planerat fest på fredag så det blev utgång i stan, (helsingborg) hade grymt kul med massa kul folk, lördagen blev det bara slappe, söndagen också slappe..
Idag blev det stranden med massa härligt petrifolk, älskar folket alltså:D, helt wuuunderbara!

tänkte höra? ni från helsingborg, vilket är det bästa utestället enligt er?
Om jag får säga mitt så ligger steakhouse och crom överst på min lista!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0