puh!

bloggen är inte som den ska! bloggar imrogon istället, men ikväll ska jag tälta och festa! :)

bättrar mig!

idag har jag faktiskt försökt skriva så mycket jag kan! har nyss käkat kräftor, finns det verkligen något godare än det? jag tvivlar. Men fick dock veta vad dom små liven äter! inte lika lockande då kanske... dom är allätare! tänk ändån vad vidrigt om dom typ har varit framme och smuttat på ett lik! jag trodde bara dom åt typ plankton eller vad det heter. men icke!
nog snackat om kräftor! ska snart sova! jobb imorgon! 7-13 så rätt lugnt, men sen ska man festa till det på kvällen! ska bli funfun!

wellwell, jag slänger in ett inlägg imorgon igen! ha det gott!


bloggändringar!

Min systers pojkvän håller på att mixtra med min blogg, eller inte mer för idag, men han har gjort en del ändringar. och vad jag tycker så är det redan 10 000 gånger finare än vad det var innan.

Dom kommer snart hit och ska käka lax och sen kräftor. usch för lax och tummen upp för kräftor! jag lär nog aldrig tröttna på det! :), annars ikväll vet jag inte vad som händer. jobb imorgon 7-13, sen ledig fram till onsdag! härligt härligt! Nej nu ska jag ta och göra något.. men vad?


superkass!

förlåt för en helt ärligt superkass uppdatering! ca. en vecka sen jag skrev sist, och det var bara en smiley! men denna veckan har det varit alldeles för fint väder för att sitta inne. Så jag och min kära vän josse har haft massa att roa oss med sen i torsdags förra veckan. På fredagen var det hbg festivalen, weij! hade skoj, samma på lördagen. hbg festival, söndag jobba jag, (inte lika weij). Måndagen hade vi inget att göra, så vi bestämde med filip, ösgan och fredde att vi skulle grilla och sånt på örbyängar, plus att jag och josse skulle tälta, så när vi skulle hem från örbyängar drog vi med oss fredde och ösgan till åstorp och tälta! så ja, jag hade köpt ett helt nytt tält som jag inte alls visste hur man skulle bygga ihop och det skulle vi få ihop i mörker! funka inte så jättebra, men det gick att sova i,. sen igår (tisdag) vakna vi vid elva, sen åkte jag hem och stekte på decket och sen jobb halv fyra till nio, hem till josse och käka kräftor och sen sov jag där. Sen idag var det jobb och sen stekte jag på decket här hemma när jag kom hem!

inget kul inlägg kanske, men här kommer lite bilder!
hbg festival!




Örbyängar/tältning




..

=/, ....

good night!

var helt trött efter jobb så palla inte blogga, men ofta man ska palla den kvart i tolv på natten dådå?! haha, ska iallafall upp om ca 6,5 timme. men det är luuugnt, slutar redan klockan ett, sen är jag ledig onsdag torsdag! så skönt! imorgon kommer mippe en snabbis vända och sen ska jag träffa josseflån, och sen ska vi bara softa koftan! brukar man säga så?! ja, skitsamma! vi ska träna tjejerna också imorgon, haha OCH JAG FÅR VARA MED!!!! fatta överlycklig jag är! iallafall fram till jag börjar springa haha! nej nu ska jag snart sova, så emma pallar med mig på jobb imorgon! blir väl lite rullstolsrally,?! vem är på ? hahaha! nej hejdå!


brådis!

dålig uppdatering, I know! men som vanligt så skrev jag ett inlägg igår, men det fungerar ju aldrig när jag skriver för långa inlägg, och då slutar det med att jag blir arg och skiter i att skriva om.
'helgen har varit kanon, kommer bilder från det senare. annars kan ni besöka min bilddagbok och kolla bilder där tintinsmecker heter jag där!!!!!! börjar jobba om en halvtimme och måste fixa till mig lite innan, sitter bara här handduk om håret bh och trosor! så ja brådis! ha det gott!

city life;)

ikväll blir det stan med josse och elg och linda! eller ja, först ska vi till gantofta och förfesta! kulkul!
har inget att berätta, slänger antagligen upp lite nya bilder imorgn om josse har kameran ikväll! nu ska jag snart duscha! hörs imrogon .

soooova!

japp, dåligt bloggande från min sida.. blev inget swea igår, tyvärrr!!! var alldeles för trött och josse skulle träffa rocky. så vi tre hooka upp på kvällen och kolla film och var onyttiga.. som vanligt (jag och jossse).. ikväll ska jag med mina parents hem till familjens vänner och käka middag, sen drar jag hem för att mysa meed josse, johnny och rille I guess! typ bara glo film och slappa! vara ännu mer onyttiga. sen imorgon blir det fest.. slänger kanske in ett nytt inlägg senare.. men nu ska jag ta igen några nätters sömn:)

paaarty!

hemkommer från jobb för ca en timme sen.. ikväll blir det till att kalasa i stan, sen jobb 7-13 imorgon bitti! kommer vara väldigt död efter jobb imorgon, levande zombie! SOVA hela dagen! sen antagligen kanske på det på lördagen igen.. måste dock tänka på mina förbaskade njurar!! men, ska ju till doktorn på måndag igen och ta nya prover och sånt.. men orkar inte vänta till nsäta helg.. så går på det redan diag.. bör sova nu så jag orkar med mig själb..!

godnatt!

nu kommer ett litet godnatt inlägg:), GODNATT ALLA!!!!


untz untz!

skooona min prickiga kropp! haha hade ni sett hurdan jag såg ut hade ni alla kommit med blommor och gåvor till mig! kliar sönder mig själv!

nej moouska, jag är trötter.. har funderat snart en timme på att gå den fem minuters långa vägen ner till video kalle för att hyra en film.. men det har sketit sig hela tiden, känns som jag ändå kommer decka till den. sen ska jag orka gå och lämna den efter jobb imorgon också?! och just det.. det är ju träning för tjejerna imorgon också.. jo men tjena! jag är vaken!!!

nej nu ska jag nock glo lite tv!! ha det gott, slänger kanske in ett godnattinlägg sen!!!

VILL TRÄNA!

idag har jag bara jobbat, började 6:45-15:30 så är helt slut i rutan! men spelare nyss lite gitarr för mig själv! ÖVA ÖVA! måste lära mig! haha!

annars, händer ingenting idag.. jobbar sammadant imorgon, fast med kim! blir säkerligen kul! ganska lugnt på avdelningen så det är helt ok att jobba nu! :) nej nu känner jag för att träna! ska nog ner och höra med pappa om jag kan få ett gymkort av honom! känner för att sätta igång nu! nej ha det gott, slänger in ett nytt inlägg senare!


nässelfeber! =/

tjenna! var nyss hos farbror doktor igen, det räckte inte med njurbäckeninflammation, så jag fick lite nässelfeber också! haha! det är biverkningar från penicillinen som jag dock slutade med igår, och igår kom nässelfebern! haha! wellwell, det försvinner väl snart igen!

annars idag ska jag spela gitarr faktiskt:d, haha, ska lära mig iallafall, sen blir det sängen tidigt ikväll för jobbar mellan 6:45-15:30 imorgon, samma sak på torsdag och på fredag 7:00-13:00..
vad ska ni ha för er idag då?

bla bla!

nyss hemkommen från jobb! skönt skönt, men det var väl kul att jobba lite, nu efter när man vet att man tjänat ihop lite pengar!

nu händer nog ingenting skulle jag tro. inget kul att blogga om, imorgon ska jag på min första gitarr lektion! ;P. yeeij! hahahha!

hemsk natt!

tjena! denna natten har varit hemsk jag har verkligen varit rosenrasande på josse hela natten. Jag hade verkligen jättesvårt för att somna inatt, och hennes snarkande samtidigt gjorde det ännu svårare, och det var inga jämna snarkningar, nejdå! utan ena stunden var det såna tysta irriterande och nästa sekund lät det som man hade en flämtande, grymtande flodhäst i örat! så till sist storma jag ut ur rummet vid kvart över tre för att se om jonathan sov hemma, men visst gjorde han det. så gick in på toa, fly förbannad och mamma hörde mig så sa jag så argt jag bara kunde till mamma "HÖR DU MAMMA? HÖR DU JOSSE?!" sen storma jag tillbaka in på rummet skällde lite på josse, sen somna jag! men mamma kom in här i morse så jag vakna, sen kunde jag inte somna om pga josses snarkande igen, så då gick jag in på jontes rum för då hade han dratt iväg för att jobba! äntligen fick jag lite sömn, men inte nog med det! haha, sen börjar pappa med att ska byta fönster på nedanvåningen, så det bankas och bonkas vid tio tiden och hunden kommer upp och öppnar dörren till rummet och står där och piper! nej fy vilken hemsk morgon!

Idag blir det bara jobb 14-21, ska bli ganska skönt att jobba kväll, för då jobbar man själv så då kan man verkligen göra allt i sin egen takt! det enda är ju att jag varit sjukskriven en vecka och inte jobbat någonting på den avdeingen jag ska vara på. eller jo, jag hade ju min praktik där och har gått bredvid en gång, men praktiken var ju i april?! och en bredvid gång?! när ska alla ha sin medicin?! haha! nej vem tycker att detta är roligt att läsa om?! slänger in ett inlägg ikväll när jag slutat!

ingenting

sitter fortfarande här och ugglar! sen kommer josseflån, så ska vi väl kolla någon dålig film (hon som rekomenderat den!), annars är det bara jobb imrogon 14-21! hörs senare!

lördagen!

sitter bara och degar! sov hos jill inatt, mysmys, sån speciell känsla när man sover där haha! får alltid nostalgi känsla! man sover i hennes soffa, sätter på lite gamla rockballader, ligger bara och tänker och funderar ett tag, sen stänger hon av den och man somnar som en stock! har varit så i alla tider vad jag kan minnas!
sen i morse så eller i morse och imorse, hon väckte mig halv ett! så gick jag upp och käka frulle, sen ringde vi och boka perslundslokalen till vår 18 års fest, så nu är det klart! hur skönt som helst. sen skrev vi våran gästlista, helt plötsligt var vi 77 pers, och jag kommer bara på fler och fler som jag glömt skriva upp på listan! men det kommer iallafall förhoppningsvis bli en kanon fest! fast dock väldigt trångt. men skit i det!

jo, jag linda och jill var ju supernyktra igår allihopa, men vi var ändån och sa hej på en fest, sånt är farligt ellerhur? när man vet om att man måste vara nykter och att du får inte dricka så sitter man bara där och kollar på alla andra! jobbigt jobbigt! men nästa helg blir det fest iallafall!
nej nu ska jag hitta på något att göra resten av dagen, för det fungerar inte att ligga här hela dagen! :) hörs senare!







god morgon!

ja fyför vad jag vakna sent idag, var verkligen helt slut! har drömt såna sjuka drömmar! minns inte nu, minns bara att jag körde runt i en gammal skåpbil med några andra! helt sick..

blev en ganska trevlig kväll igår, var ju först hos lållan, grattis till henne för idag är hon 18:D,
vill så gärna åka hem till henne idag, men ja har ingen skjuts fram eller tillbaka, men ska försöka ordna, så får jillsan hänga på! för som lållan själv säger så fyller hon bara 18 en gång, och det är ju sant, och jag vill inte vara den som missar det!

GRATTIS LÅLLAN!!!

bla bla bla!

urkass uppdatering, sorry my bad! men skrev innan idag, men det fucka sig igen! pallar knappt blogg.se mer! inte ofta det funkar!
nu ska jag och josse åka runt till både louise och säga grattis till henne, och sen till robin och säga hej! :) ,

ni får ha en trevlig kväll! för det ska nykter-tintin ha!

eat my shit!

kollar film med klas och sofie! :) , jag vill se hills have eyes, men dom tvingar mig se the ring! dom lär ångra sig, för hämnden är ljuv! :)

:@

hade nyss skrivit ett långt inlägg, men eftersom blogg.se oftast inte fungerar som den ska så kom den inte upp! och nu blev jag superarg, så bäst jag inte skriver mer nu utan får skriva mer sen!

@rocky

såja, blir hämtad om ca 25 minuter då jag josse och emma ska bege oss hem till rocky! vet dock inte vad vi ska göra! men brukar ha kul med dom, så det blir ju något iallafall:),
nej vi hörs kanske ikväll!


svensk sommar=/

tjena! sitter här och funderar på vad jag ska göra med denna dagen! förut hade man alltid något i görningen! som typ sommar -05 som enligt mig är den bästa sommaren som funnits, var alla dagar fullspäckade! nu händer typ ingenting, för nu måste alla jobba och sånt, plus vädret suger ju röv!
jag säger som så många andra, tänk att bara få packa väskan och dra till ett varmare land! det hade varit så sjukt nice! men nej, man måste jobba hela jävla sommaren först, och sen när skolan har börjat och inga andra ungdomar drar utomlands, då kan ju jag åka!? eftersom jag går på en annans schema, så kan inte jag ta ledigt och sånt.. men wellwell, det får gå ändå! blir ju förhoppningsvis ayia napa i slutet av augusti! sen blir det student resa nästa år, med alla treor! det ska bli nice! :D,

nej nu ska jag försöka komma på vad man ska ägna dagen åt! hörs senare!

förälskad?!

blev en mysig kväll på "kul i juli", trots regnet så kämpa vi oss uppför backen! kände ju dock att konditionen inte är den bästa! men den ska vi jobba på så fort jag blivit frisk igen, vilket kan ta sin lilla tid dock! en mamma kände blev inte helt frisk förrän efter typ ett halvår!  så hejhej träning! haha! eller kanske hejhej fetknopp?! nej får väl äta lite nyttigare istället! försöka!

nej, nu ska jag väl snart ta och bädda ner mig i sängen, blir antagligen mer data ett tag till iallafall! spammar ju min älsklingslåt, ni har kanske fattat vilken det är, men skadar ju inte att jag säger det en gång till! trevor hall- other ways!
FÖRÄLSKAD!

nej godnatt med er folket! sov så gott!

stan!

om ca. 40 minuter ska jag och emelie ta tåget in till stan för att kolla på "kul i juli" det är faktiskt ganska mysigt! folk som uppträder osv! så vi hörs efter tio eller elva ikväll!


rubrik?

idag mår jag precis som vanligt. men det är en ganska allvarlig sjukdom jag har haft, så måste fortsätta ta det lugnt! ville egentligen med och springa med tjejerna ikväll, men icke.
sitter här och lyssnar på trevor hall, den låten jag har i inlägget nedanför! är fullkomligt förälskad i låten, man känner typ bara frihet eller något! jättehärlig låt!

annars ikväll händer ingenting, alla andra jobbar och står i. alla utom jag!
haha! nej ska sluta tycka synd om mig själv nu! ikväll ska jag käka räkor, muuums!
vill va med josse tosse också, men hon ska in till stan ikväll, plus att hon ska jobba imorgon!
men ja! slänger nog in ett inlägg lite senare:)
ps, saknar redan mitt  blonda hår lite!


trevor hall <3:D,

Hittat min favorit låt! trevor hall- other ways

godnatt!

då var man brunett igen! så är jag väl det någon månad sen går jag i panik ner till min frisör så skrattar hon lite och sen ordnar och donar hon så det blir blont. så brukar det ju vara!

nej nu ska jag snart sova! är det tänkt.. ska sno tv kortet från mamma så man kan kolla tv lite.. känns lite konstigt att inte vara på sjukhusrummet haha! men jävligt sköönt! :) ,
nej godnatt på er!

home sweet home!

nu är jag äntligen hemma från sjukan igen! skööönt! och jag är friskare, har ingen feber längre iaf, men fortfarande ont i ena njuren. För er som inte vet så har jag njurbäckeninflammation, det är urinvägsinfektion som gått upp i njurarna. Hade 40.5 graders feber i fredags när jag åkte in till sjukhuset, så ja. Ni kan ju tänka er hur jag mådde då! just det, skit!
så jag har inget annat kul att skriva eftersom det inte h'nt något i helgen.

Vill bara tacka alla som var och hälsade på, Josse, rocky, elg, klas, jill, andreas, lena och kenneth!
och mamma och pappa för allt!

sjukan.

sorry har inte kunnat blogga, är inlagd på sjukhus kom in här igår.. men vill bara hem!
berättar mer när jag kommit hem!

sick sick!

jag har faktiskt bara legat i sängen hela dagen idag, mår verkligen skit.. allting kommer på samma gång. spydde innan också, hög feber och ja, allt är bara  skit! jättesynd om mig haha!
har inget att skriva eftersom det inte hänt någonting idag.. har sjukanmält mig hela helgen, behöver verkligen dom pengarna egentligen... men ja!

tisdag!

Idag är det altlså tisdag, vilket betyder att jag börjar jobba om en halvtimme.. weij....
men kvällen kommer antagligen gå fort då jag är ensam hela kvällen, vilket gör att där blir mer åt mig att göra!

annars idag, alarmet ringde 12, men då kändes det som att klockan var 7 på morgonen så jag snooza till halv ett. inte ens då ville jag gå upp! fattar inte vad som hänt med mig, innan vakna jag typ max 11. Hade det inte varit för att jag skulle jobba idag hade jag nog fortfarande sovit!

här är några bilder sen i lördags:


RSS 2.0